Uusi vuosi, uudet kujeet, sanotaan. Aika näyttää millaisia uusia kujeita tarttuu vuoden aikana takkiin. Edellinen päivitykseni oli kuntavaalien jälkeen, joten sen jälkeen on vuosi ehtinyt näin suomalaisen mittapuun mukaan vaihtumaan jo kahdesti. Ensimmäinen vaihdos oli tietenkin uusi kirkkovuosi ja se toinen tietenkin tämä viikon takainen.

Sitten viime päivityksen olemme ehtineet myös vähän matkailla. Ensin käytiin Pietarissa tutustumassa Jaanin (Johanneksen) kirkkoon. Kirkon ulkopuolella olevassa valaistussa ilmoitustaulussa tosin lukee ”tylysti” Konserttisali Jaanin kirkko. No, hieno se joka tapauksessa oli ja hyvät olivat sängytkin – meillä oli mahdollisuus yöpyä kirkon kellariin tehdyssä vierashuoneessa.

Toisen ulkomaanmatkamme teimme Israeliin ja kuinka ollakaan se sattui juuri parhaaseen mahdolliseen aikaan. Maassa vietettiin kahdeksanpäiväistä Hanukka-juhlaa eli allegorisesti temppelin puhdistamisen juhlaa. Ilmat olivat suhteellisen lämpimät elikkä päivisin oli yli 20 astetta, mutta välillä oli kyllä vähän tuulista. Hannaa ja Mimmua asia ei häirinnyt vaan meidän ”vesipedot” viihtyivät uima-altaassa parhaimpana päivänä neljä tuntia. Niin ja yhtenä päivänä pistäydyttiin Jordanian puolella kanssa.

Vuoden vimosen seurakuntavierailun teimme 23.12. ja joulun ja välipäivät vietimme kotona välillä pistäyten vanhempiani tervehtimässä. Samoin kävi uuden vuoden aaton kanssa, jolloin katsoimme DVD:ltä C.S. Lewisin Narnian.

Myös uusi vuosi on alkanut ”ulkomaanmatkailun” merkeissä, kun kävimme Virossa asioita hoitamassa. Kiitoksia kaikille, jotka meitä muistitte kortein ja lahjoin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s