UUDET RILLIT

 

Mulla on känny temppuillu viimepäivinä. Ostin kyllä uuden oikein nokialaisen akun viime syksynä Tallinnassa hamppilääkärillämatkan yhteydessä, mutta kiituutellut sitten vielä sen vanhan kanssa tiheään ladaten. Sitten alkoi palamaan hihat, kun virta lähti päältä vähän väliä. Vaihdoin akun ja latasin täyteen, mutta kuinka ollakaan sama meno jatkuu. Ehkä vielä päivän seurailen ja jos tahti ei parane, niin pitää hommata uusi vehje.

Paitsi että tuo puhelimen pelleily on ottanut nämä pari päivää pattiin, niin sitten on vielä nuo rokotusasiat, joissa soittoa tämän päivän odottelin (tuli sentään, vaikka asia ei mennytkään eteenpäin vaan sovittiin uudesta puhelinajasta) ja se imurijuttu. Siitä soitettiinkin ensin ja taisi olla vielä ihan aamupäivän puolella – oli kuulemma jo heti eilen lähtenyt kohti Myyrmannin Anttilaa. Harmi, että en soittanut jo pari viikkoa sitten. 8?) Sen saamme ehkä torstaina. Toivottavasti ei hajoa uudestaan, kun sen pitää kukea noin pitkä matka. ;?)

Tälle päivälle tuli kännykän kautta vielä toinenkin ihana tieto – uudet lasini ovat noudettavissa! Olin nimittäin 12 päivää ajoluvaton. Onneksi ”ajokiellon” määräsi silmälääkäri (vai olisko ollu vasta opiskelemassa sellaiseksi) eikä esim. niin, että vanhat rillit olisivat vaikka esim. särkyneet. Tällä tavoin sain vielä vapaasti autottomana ”päristellä” vanhoilla laseilla.

Tapaus oli siinäkin mielessä opettavainen, että reseptin uusia laseja varten sain jo toukokuussa, mutta en silloin tiennyt, että vanhojen kanssa näkökykyni oli jo niin alentunut, että ratin ja penkin väliin ei olisi pitänyt edes mennä. Tällaista se nuukuus aiheuttaa. Olin nimittäin päättänyt hankkia uudet lasit Virosta, kun sieltä ne olisi varmaankin saanut edullisemmin. Onneksi SpecSavers toimi tosi nopeasti ja muihin verrattuna oli edullisin. Taaskin tunsin äärimmäisen suurta kiitollisuutta Taivaan Isälle siitä, miten hienosti ja nopeasti homma sujui, vaikka minä yksin olin syypää.

Advertisement

One response to “UUDET RILLIT

  1. Siunausta ja voimia teille arkeen ja juhlaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s