HIHAT HEILUMAAN

Elämme edelleen pahvilaatikoiden keskellä ja odottelemme lisää kaappeja. Eteiseen jo yhden saimme – toisessa ulkoseinässä on pikkuruinen pintanaarmu ja sen vuoksi hintalappu oli puolet pienempi \o/ Yläkerran kaapit ovat vielä tilauksessa ja tulevat Suomesta parin, kolmen viikon kuluttua. Sitten pitäisi vielä löytää kirjahyllyjä.

Kädet jo kuitenkin syyhyävät töihin ja niinpä, kun tuli ensimmäinen tilaisuus tartuin siihen heti. Eilen maanantaina olin ”supiköökissä” eli puhumassa kadun väelle ja kutsumassa heitä Taivaan tielle. Paikalla oli joku venäjääkin puhuva, mutta harmikseni puhuin niin kauan, että he jäivät ilman. No, parin viikon päästä on taas mahdollisuus, joten pitää yrittää ottaa tämäkin huomioon.

Torstaina meillä on ohjelmassa Omskin ilta eli kerromme täkäläisille lähettäjille ja asiasta kiinnostuneille omista kokemuksistamme Siperiassa. Ja ensi kuussa sitten, jos Herra suo, aloitamme venäjänkielisen raamattupiirin ilosanomapiirin muodossa. Kiitos, jos jaksatte rukoilla näiden asioiden puolesta.

Viikonloppuna perjantaina alkaa Venäjän työalan vuosikokous, jonne (Suomeen ja Ryttylään siis) menemme kaikki. Muuten emme sinne tuskin enää osallistuisikaan, mutta kun vielä viime vuonna olin työalueen taloudenhoitaja, niin ”pakko” on mennä. Haluavat tytötkin varmasti kavereitaan tavata ja Lilli tuttujaan. Tarkoitus on käydä katsastamassa myös vähän IKEAn tarjontaa ja takaisin kustannuspaikalla olemme tiistaina jossain vaiheessa. Että tämmöistä on tiedossa tässä lähipäivinä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s