EI TAIDA VÄKI TIETÄÄ, ETTÄ NYT OIS LÄHETTEJÄ TARJOLLA

Vein aamulla tavalliseen tapaan Mimmun eskariin ja takaisin tullessa ihastelin pilvien läpi näkyvää aurinkoa. Näkymä oli aivan upea.

Eilen osallistuin ensimmäistä kertaa solun toimintaan. Kysymyksessä on raamattupiiri, jossa pureudutaan vielä edellisen päivän saarnaan ja keskustellaan sen herättämistä ajatuksista ja välillä vähän laveamminkin. Pohjana on siis Helsingin kansanlähetyksen filiamessun saarnateksti, johon saarnaaja antaa (apu)kysymykset. Tällä kertaa ne olivat kyllä yhden solulaisemme tekemiä/etsimiä, mutta se ei hiljentänyt tahtia. Päinvastoin. Meidän perhe osallistui tällä kertaa kolmestaan, kun Lilli oli Lahdessa miettimässä ensi kesän lähettipäiviä. Hommasta jäi hyvä mieli, joten rohkeasti suosittelen sitä toisillekin.

Sunnuntaina osallistuimme messuun Mikaelin kirkossa ja minulla oli saarnavuoro. Päälle oli lähetyslounas ja ”jälkkärinä” Lilli kertoi terveisiä Virosta ja kokemuksia toisesta työkaudestamme. Tästä tulikin mieleen, että tulemme meilellämme kertomaan muihinkin kuin lähettäviin seurakuntiimme ja tietenkin myös kouluihin kokemuksistamme lähetystyössä. Ole rohkea ja kutsu meidät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s