TIEDON SANAT?

Yleisön pyynnöstä laitan tännekin tiedon sanoiksi ymmärtämäni viestin elikkä saamani vastauksen ihmettelyyni.

Nimittäin äskettäin 9.10.2011 jumalanpalvelusta pitäessäni (Tarton Paavalissa siis) kirkkorukouksen aikana seurakunnan vastaessa lähinnä huusin Jumalan puoleen, että mikä ihmeen järki on pitää näitä venäjänkielisiä jumalanpalveluksia. Kirkossa oli sillä kertaa paikalla minun lisäkseni vain kanttori, seurakunnan toinen sihteeri ja Lilli, mutta ei yhtään venäjänkielistä sanankuulijaa. Heti, samaan hengenvetoon sydämelleni vastattiin, että siinä vaiheessa, kun venäläiset tulevat (ja miehittävät Viron), niin täällä ei enää pidetä vironkielisiä jumalanpalveluksia.

Vastaus oli paitsi todella pysäyttävä niin samalla erittäin rauhoittava – olemme siis todellakin Tartossa Jumalan kutsusta. Aina välillä näköjään epäusko saa yliotteen, mutta silloin, kun hätä on suurin, niin Hän myöskin aina vastaa. Itse asiassa jollain Viroon suuntautuneella seurakuntamatkalla (ennen Lilliin tutustumista siis) muistan rukouksessa luvanneeni Taivaan Isälle tarvittaessa palvella Häntä tässä maassa aivan kuten olen ilmoittanut olevani valmis menemään Siperiaan, jos Hän minut sinne haluaa lähettää. Ja Hänhän lähetti kuten monet tietävät. Vieläköhän sekin rukouksessa Jumalalle annettu lupaus halusta palvella kolmiyhteistä Jumalaamme Israelissa kerran saa toteutua ;?)

No, jokainen voi tietenkin ajatella näistä asioista mitä haluaa, mutta jos saamani vastaus oli Taivaalliselta Isältämme, niin yllä mainittu tulee tapahtumaan, muuten ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s