KOHTAAMISIA

Sunnuntaina iltapäivällä ajelimme Tallinnaan, jossa erään lähettikollegamme luona pidettiin työalueemme johtokunnan kokous. Samalla juhlittiin myös isäntämme ja työaluevastaavamme vanhentumista. Huomasimme myös, että tämä marraskuu on oikea synttärikuu täällä Virossa – yhdeksästä lähetistämme neljä on syntynyt juuri tässä kuussa.

Seuraava kohtaaminen oli maanantaina, kun olimme konsistorissa. Meitä oli koolla toistakymmentä lähettiä suomalaista eri lähetysjärjestöistä – yhteensä taitaa meitä olla parisenkymmentä, ehkä jopa ylikin. Myös arkkipiispa piipahti meitä tervehtimässä. Tarttoon palasimme maanantai-iltana kyydissämme tarttolainen lähettikollegamme ja kv-linjalainen lastenhoitajamme.

Lillille suotiin keskiviikkona vielä oikein erityinen tapaaminen fysioterapiassa – nyt hänen kuntoutuksensa on siirtynyt uima-altaaseen. Paikalla oli useampia ihmisiä ja yksi heistä oli reilu seitsenkymppinen täti. Erityiseksi tapaamisen teki se, että rouva oli elänyt suurimman osan lapsuudestaan Ivanovkassa 120 km itään Omskin kaupungista. Meille tuttu kylä siis 🙂 Joskus maailma voi olla pieni. Olisipa kiva päästä joskus haastattelemaan tuota ihmistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s