HERRAN HYVÄSSÄ HUOMASSA

Eilinen maanantai oli loppujen lopuksi mukava päivä. Aamupäivällä revin hiuksiani, jos en kiukusta niin harmistuneisuudesta. Yritin nimittäin edelleen hommata meille junalippuja aktiota varten – tuloksetta. Milloin oli joku mieleen tullut ystävä/kontakti lomalla tai hänen yhteystietonsa hukassa (=vanhassa kännykässä viestin muodossa ja josta niitä en saa enää ulos) tai Pietarin lippukassat niin tukossa, että en saanut edes tietoa oliko lippuja vielä olemassakaan. Alkoi jo tuntua ihan siltä, että koko aktiommekaan ei ole ehkä Taivaallisen Isämme tahto vaan minun omasta päästäni ja sitä tässä peräänantamattomana yritän toteuttaa. Taistelua jatkui reiluun puoleen päivään eli siihen asti kunnes piti lähteä näyttämään Hannan varvasta terveysasemalle.

Vasen ukkovarvas on muuten hyvin toipunut tällistään, kun turvotuskin on laskenut, mutta nyt on vähän alkanut erittyä mätää. Terkkari tuumasi, että kynsivalli on tulehtunut ja alettiin varaamaan aikaa lääkärille reseptin saamista varten. Pienen leikkituokion jälkeen sitten pääsimmekin lääkärille ja tämä tutki ja kirjoitti antibioottikuurin ja saimme ihan kirjalliset ohjeet.

Munkasta suuntasimmekin sitten Ilmapallokeskukseen ja ostamaan Mummille ja Ukille ilmapalloa. Sopiva löytyi ja päälle kirjoitettiin Heikki & Helkky 45 v. Onnittelut jälkikäteen vielä näinkin!

Apteekissa olikin sitten odottamassa ikävä tieto lääkettä koskien – lääke kyllä sekoitettiin siellä paikanpäällä, mutta se vaatii jääkaappisäilytyksen. Olemme lähdössä jo huomenna kohti Kajaania ja Kansanlähetyspäiviä, joten toivottavasti lääkkeen säilytys ja muukin hoito onnistuu. Olin moisesta lääkkeestä ensin kyllä tosi harmistunut, kun lääkärille sanoin, että olemme menossa ”retkiolosuhteisiin” ja silti hän määräsi tablettien sijaan tuollaisen lääkkeen. Meinasi jäädä ihan lääke ostamatta, mutta kun apteekkihenkilökunnan edustaja kertoi olleensa ihan hyvässä evankeelisten leirikeskuksessa, niin enhän minä malttanut uskonsisarelle jättää kaappiin pilaantumaan jo sekoitettua lääkettä. Värin tunnustaminen ja avoin korteilla pelaaminen siis kannattaa 😉

Illansuussa sitten suuntasin vanhempieni kanssa omalle kämpälleni kellarikomeroa tyhjäämään. Siinä taloyhtiössä on ensi kuussa alkamassa putki- yms. remontti. Tavaraa oli tietenkin paljon ja odotettavissa oli siis pitkä ilta. Vaan sittenpä sattui vuokralainen paikalle, joka ihan vapaaehtoisesti halusi tulla mukaan auttamaan. Mies asuu viikot muualla työn perässä ja ei ollut oikein muutakaan tekemistä mukamas. Aivan ihmeellistä Herran huolenpitoa! Tyttö kanteli nimittäin niitä pusseja ja nyssyköitä tosi rivakasti alustasta vintille. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta. Edelliset vuokralaiset samaan tapaan olivat apuna asunnon tyhjentämisessä omista tavaroistamme, kun me ”nuoret” olimme Siperiassa evankeliumia julistamassa. Kertakaikkiaan hienoja vuokralaisia on Herra meille järjestänyt! Vielä kun se aktion matkalippuasiakin järjestyisi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s